Voor Haar

Voor alle stylen van trendy tot klassiek of een eigentijdse kapsels kunt u bij ons terecht. Ons team staat graag voor u klaar om u een professionele en exclusieve behandeling te geven. Wij gaan de uitdaging aan, om u uzelf te laten blijven en toch trendy door het leven te gaan. Tenslotte is iedere vrouw uniek, heeft haar eigen stijl en een specifieke behoefte.

Voor Hem


Bieden wij professionele producten voor thuis, die speciaal zijn ontwikkeld voor de man.


Nieuw voor de heren:
De Men Maintenance en Men Styling finishing van J Berverly Hills en de nieuwe Homme lijn van LÓréal Professionnel exclusieve, haarstyling en haar verzorgingsproducten volgens de laatste trends.

 

 

 Speciaal voor de man

Kleuring voor mannen
Als je denkt dat kleuren alleen voor vrouwen is, dan is dit het moment om van gedachten te veranderen. Wij hebben een perfecte kleuring voor de mannen. Naast het ongelofelijke resultaat blijft de natuurlijke look zichtbaar.

L'Oréal Professionnel heeft namelijk een kleuring speciaal ontworpen voor mannen: de Cover 5. Het is een ammonia vrije gel kleuring. Voor de man die tot 50 procent grijs haar heeft. Het duurt vijf minuten om de grijze haren te verbergen en te bedekken.

Manicure - Essie

Nagelakken van Essie hebben een hoogwaardige kwaliteit een goede dekking en een fijne textuur.

Essie is al 30 jaar geleden begonnen als profesioneel manicure product.

Het assortiment bestaat uit prachtige kleuren, een fijn kwastje en een korte droogtijd en de houdbaarheid is verbazingwekkend goed.

De nagellakken van Essie hebben een speciale chip resistente formule waardoor de nagelakken lang mooi blijft zitten op de nagel.

Laat uw hart veroveren met de essie nagelak bij ons in de salon.

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: