Voor Haar

Voor alle haarstylen van trendy, tot klassiek en eigentijdse kapsels kunt u bij ons terecht. Ons team staat graag voor u klaar om u een professionele, en exclusieve behandeling te geven. Wij gaan de uitdaging aan, om u uzelf te laten blijven en toch trendy door het leven te gaan. Tenslotte is iedere vrouw uniek, heeft haar eigen stijl en specifieke behoefte.

Speciaal voor haar de Bronde!

Voor Hem

Bieden wij een professionele producten voor thuis, die speciaal zijn ontwikkeld voor de man van nu

Nieuw Speciaal voor de Heren

De Men Maintenance en Men Styling finishing van J Berverly Hills en de nieuwe Homme lijn van LÓréal Professionnel exclusieve, haarstyling en haarverzorgingsproducten volgens de laatste trends.

 

 

Speciaal voor de man Kleur !

Als je denkt dat kleuren alleen voor vrouwen is, dan is dit het moment om van gedachten te veranderen.

De L'Oréal Professionnel oplossing speciaal ontworpen voor mannen  is cover 5, een ammonnia - vrij gel kleuring. Voor de man die tot 50 procent grijs haar heeft. Het duurt vijf minuten te verbergen en te bedekken. Het resultaat is ongelofelijk en de natuurlijke look blijft zichtbaar.

Manicure - Essie

Nagelakken van Essie hebben een hoogwaardige kwaliteit een goede dekking en een fijne textuur.

Essie is al 30 jaar geleden begonnen als profesioneel manicure product.

Het assortiment bestaat uit prachtige kleuren, een fijn kwastje en een korte droogtijd en de houdbaarheid is verbazingwekkend goed.

De nagellakken van Essie hebben een speciale chip resistente formule waardoor de nagelakken lang mooi blijft zitten op de nagel.

Laat uw hart veroveren met de essie nagelak bij ons in de salon.

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: